“Obține o recoltă”- al 3 lea principiu al permaculturii

Luna lui Brumărel a sosit, roadele grădinii așteaptă proaspete să fie culese, iar cei de la meteo anunță pe joi, 5 octombrie,  mult soare. Se pare că în weekend plouă, așa că echipa Grădinescu vă invită joi la “cules”, gătit și savurat roadele grădinii.

Aplicăm al-3-lea principiu al permaculturii, “obținem" o recoltă și sărbătorim roadele primei grădini urbane comunitare din Bucureștii Noi!

Ne vedem la grădina comunitară din Bucureștii Noi, joi, 5 octombrie, începând cu ora 11 am, culegem vinete, busuioc și gogonele. Punem energia la un loc, mână de la mână, culegem bunătățile grădinii, iar apoi facem pesto, zacuscă și punem gogonele la murat.

Hai să ne bucurăm împreună!

Important: lăsați acasă grijile, dar luați cu voi copil, mamă, tată, soacră, și bunică. 

Puteți aduce: farfurie, tacâm și cană pentru uz personal. coșul personal de picnic, păturică pentru stat pe iarbă; plus muuuultă voie bună.

Eveniment dedicat comunității #BucureștiiNoi. Vecinii curioși și iubitori de#GrădiniUrbaneComunitare și #Grădinescu din alte cartiere sunt bineveniți!

Proiect implementat de Institutul de Cercetare în Permacultura din România si sponsorizat de Kaufland Romania. #KauflandSprijina