Sezonul 2 la Grădinescu. Tu unde grădinEști?

Grădinescu pune și în sezonul 2018 la dispoziția comunităților urbane mai multe tipuri de grădini în care acestea pot interacționa cu natura: grădini urbane comunitare, peisaje comestibile, grădini hidroponice, grădini în curtea şcolii, livezi și sere urbane. Detalii legate de procedura de înscriere găsiţi mai jos.

Puteți opta pentru cultivarea legumelor proprii pe loturile individuale precum și pentru participarea la activitățile de grădinărit pe spațiile comune și de întreținere a grădinilor urbane. În sprijinul comunității vor fi organizate mici ateliere practice specifice precum și evenimente eco-socio-culturale.

Se deschid primele grădini! Grădinile comunitare de la Bucureștii Noi și Apărătorii Patriei au loturi individuale disponibile pentru a fi adoptate, iar Grădina – peisaj comestibil de la Barbu Văcărescu își așteaptă viitorii grădinari. Pentru că ne dorim o comunitate activă în grădini, la repartizarea loturilor au prioritate persoanele care optează și pentru participarea la îngrijirea spațiilor comune.

În aceste zile, doritorii de a fi membri în comunitatea Grădinescu îşi pot exprima intenția completând formularul de mai jos. O primă selecție va avea loc la data de 30 martie. În cazul în care vor fi mai multe solicitări decât loturi disponibile, va fi întocmită o listă de așteptare.

Linkul formularului de înscriere la selecție îl găsiţi aici:
https://docs.google.com/forms/d/1xyA7liO9AxokbODCK-K4omgfYy7aHUkPT68zhiCXDSo

Related Post

  • Previous Post
    Centrala Verde Jean Pain- inovaţie şi cercetare la Grădinescu Bucureştii Noi
  • Next Post
    Campania "Save the Bees"

1 Response

    Udroiu Dan 11 aprilie 2018

    Doresc sa aflu rezultatele din iarna2017/2018 pentru proiectul Gradinescu,centrala compost Jean Paine.Multumesc!

    reply
     

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *